035-16 92 80

Startsida Företaget ROT-Avdrag Byggtjänster Referenser Jobba hos oss Kontakt

 

 

 

Byggtjänster - Plåtslagare och Takarbeten

Tillbyggnad

Vi utför allt inom tillbyggnad, så som inglasade altaner/uterum, garage, carport, friggebod, verandor m.m. För att se exempel på utförda tillbyggnader, så klicka in under fliken referenser.

Ombyggnad/Renovering

Vi har kompetens inom företaget att ta hand om de flesta förekommande renoveringar och ombyggnader. Det gäller oavsett om du har en villa, lägenhet, sommarboende eller företagsbyggnad, ellerom du ska renovera inomhus eller utomhus så kan vi hjälpa dig. Vi löser även allt vad gäller våtrum och elektricitet med hjälp av vårt breda kontaktnät.

Nybyggnad

Ska du bygga nytt? Vi kan hjälpa dig från grund till färdigt hus. Vi har ett nära samarbete med elekriker, VVS och målare, samt egen kompetens i övrig, så vi har alltså kapacitet att ta hand om hela din entreprenad, utan att du behöver ha flera kontakter och aktörer.

Takomläggning

Vi har anställda plåtslagare i företaget och kan hjälpa dig med din takomläggning, oavsett om det gäller papp/plåt/tegel. Branta tak, flaka tak, stora fastigheter eller sommarstugor, vi kan hjälpa dig.

Fasadbyte

Är du trött på din eternitfasad? Behöver du bygglov?  Vi hjälper dig med alla förekommande fasadbyten och hjälper dig även med rådgivning angående bygglov.

Plåtslageriarbeten

Vi har egna anställda plåtslagare och kan  hjälpa dig med alla förekommande plåtarbeten.

Köks- och badrumsrenovering

Vi utför även renovering och montering av kök & badrum. Vi har ett nära samarbete med elektriker, VVS & målare så vi kan ta hand o hela din renovering och montering av ditt nya kök eller badrum.

Alla förekommande Rot-arbeten!

Vi utför givetvis alla förekommande ROT-arbeten.

Läs mer om Rot-avdraget här.

För att se referenser på utförda arbeten, klicka in under fliken referenser.

Copyright © 2013

Byggab

Tel: 035-16 92 80

info@byggab.nu

Svetsaregatan 3

302 50 Halmstad

Hemsida: SLiM

favicon2.ico