035-16 92 80

Startsida Företaget ROT-Avdrag Byggtjänster Referenser Jobba hos oss Kontakt

 

 

 

Företaget

BYGGAB är ett helägt dotterbolag till Montageservice i Halmstad AB.

Montageservice i Halmstad AB är moderbolaget i vår företagsgrupp och har varit verksamt i ca 16 år ( som AB sedan 2000 ).

I Montageservice arbetar vi med att bygga butiker, dvs vi sätter undertak, belysning, gipsväggar, golv och monterar butiksinredning. Allt från tom lokal till färdig butik. Vi jobbar i en företagspool som alla bygger Lindexbutiker och kan med hjälp av denna pool mobilisera uppåt 20 erfarna butiksbyggare för alla typer och storlekar av butiksprojekt.

I företagsgruppen ingår även Montagespecialisten i Halmstad AB.

Montagespecialisten lagerhåller och packar all butiksinredning åt Netto Sverige AB, vi monterar deras nya butiker samt utför diverse ombyggnader och löpande servicearbeten på deras befintliga butiker. Netto har ett mål att etablera ca 300 butiker i Sverige och för att komma dit är ambitionen att bygga ca 30 nya per år.

BYGGAB startades upp våren 2010 för att efterfrågan på byggtjänster på den lokala marknaden var och är väldigt stor och att vi inom företagsgruppen hade både kompetens och ledig kapacitet samt att vi hade möjlighet att återknyta samarbetet med tidigare anställda. Vi sysselsätter för närvarande 6 man på heltid men söker kvalificerade snickare fortlöpande.

Vi bygger om kök, renoverar badrum, bygger altaner, lägger om tak, i princip alla förekommande om och tillbyggnader. Vi har bra samarbete med elektriker, rörmokare och målare, plåtslagare och plattsättare har vi egna.

Copyright © 2013

Byggab

Tel: 035-16 92 80

info@byggab.nu

Svetsaregatan 3

302 50 Halmstad

Hemsida: SLiM

favicon2.ico